Aktuel udstilling 

7. marts - 19. april 2020
"Rådhuset Biblioteket Museet"
Birgitte Ejdrup Kristensen
    
>>
LUKKET TIL OG MED 13. APRIL PGA:
CORONAVIRUS-SITUATIONEN

 

Her bor vi

KUNSTPAKHUSET / Lille Torv 5 (ved stationen) /
7430 Ikast / Tlf. 23 11 10 19 / info@kunstpakhuset.dk

Åbent: torsdag-søndag 12-16 / Entré: gratis

 

Tilbud til Børn og unge


Besøg KUNSTPAKHUSET og gi' børn og unge en god kunstoplevelse.
Vi er tilknyttet Ikast-Brande Kommunes KULTURPAS-ordning.


Skoler og daginstitutioner er meget velkomne i KUNSTPAKHUSET. Både børnehavegrupper, folkeskoleklasser og gymnasieklasser kan med fordel besøge udstillingsstedet og se en aktuel udstilling; - for eksempel som inspiration til et billed-kunstnerisk projekt hjemme på institutionen eller skolen. Besøg kan også være relevant i tilknytning til et undervisningsforløb.


  


FOR BØRN OG UNGE
Vi indbyder interesseredee undervisere og pædagoger til sammen med klasser eller børnegrupper.at besøge vores skiftende udstillinger. At gå på opdagelse i dem eller bruge dem som inspirationskilde.
Vi har tegneplader, farvekridt og papir til rådighed i et vist omfang. I er også velkommen at medbringe egne tegnematerialer. God fornøjelse.


ORDENSREGLER  -  Der gælder selvfølgelig de samme regler for god opførsel i KUNSTPAKHUSET som for besøg på kunstmuseer; det vil sige I må ikke berøre værkerne og der må ikke leges i udstillingsrummene.


GARDEROBE  -  Ved besøg med større grupper af børn og unge er det en god ide at placere tasker og evt. overtøj i husets garderobe eller vindfang.


ÅBNINGSTIDER  -  Normalt har vores udstillinger åbent torsdag til søndag kl. 12.00 - 16.00.
Har I brug for at tage en gruppe af børn med uden for vores normale åbningstid, så ring til kunstnerisk leder Bente Jensen og aftal nærmere tid. Så kommer én og lukker op for jer. Meld venligst besøget i god tid, gerne en uge før.


KONTAKTPERSON:
Bente Jensen: tlf. 2311 1019 


Besøg og åbning er gratis for skoler og institutioner i Ikast-Brande kommune.
Vi glæder os til at se dig og din klasse / gruppe i KUNSTPAKHUSET!