Aktuel udstilling 

Sommerlukket: 5/6-11/8  2017 
RIIMFAXEudstilling åbner 11. august  
>>

Her bor vi

KUNSTPAKHUSET / Lille Torv 5 (ved stationen) /
7430 Ikast / Tlf. 23 11 10 19 / info@kunstpakhuset.dk

Åbent: torsdag-søndag 12-16 / Entré: gratis

 

AKTUEL UDSTILLING  

22. april - 5. juni
PARENTLESS
FLemming Rolighed


 

Udstillingen "Parentless" har som udgangspunkt og omdrejningspunkt kunstneren Flemming Roligheds personlige historik. Nemlig hans opvækst og barndom på heden i den midtjyske provins. Han lader i udstillingen det personlige og det almene blande sig til en kunstnerisk og narrativ visualisering af opvæksten.

Erindringen og minderne om specifikke begivenheder fra barndommen er udelukkende kunstnerens. Det er hans nuværende situation og status som "forældreløs" der er det refleksive udgangspunkt for udstillingen. Via personlige genstande, blandt andet fra faderens dødsbo, vækkes barndomserindringer til live. De forskellige genstande beskriver nogle af de mere almene følelser og erfaringer, der hører barndommen til. Men de har tillige en stærk personlig historik.

Gennem den særlige blanding af personlige artefakter og mere specifikke kunstværker ønsker Flemming Rolighed at dokumentere og beskrive sin opvækst og barndom på heden i det midtjyske. - Det var et sted hvor naboer var stiltiende og dermed samtykkende for de begivenheder der udspillede sig. En video optaget i min faders dødsbo danner rammen omkring fortællingen og udstillingen, fortæller Flemming Rolighed.

Med de personlige artefakter og de karakteristiske handske-installationsværker samt malerier malet i en bevidst barnlig og naiv stil samler Flemming Rolighed  "Parentless" sig til en både stoflig og bevægende udstilling om opvæksten i en dysfunktionel familie.



  
Maleri af hunden Knøw                                       Installationen "Mother"
 

OMTALER:
Kunsten nu anbefaler  >>
AOIB skriver om udstillingen  >>


SE FOTOS >> 


Støttet af:
Aarhus Kommune - Kulturudviklingspuljen
 


Pressemeddelelse   /   Pressefotos