Aktuel udstilling 

12. aug - 17. sept.  2017 
Kunstnersammenslutningen RIIMFAXE
"Moving Borders"/ Flytte grænser   
>>

Her bor vi

KUNSTPAKHUSET / Lille Torv 5 (ved stationen) /
7430 Ikast / Tlf. 23 11 10 19 / info@kunstpakhuset.dk

Åbent: torsdag-søndag 12-16 / Entré: gratis

 

AKTUEL UDSTILLING  

12. august - 17. september
FLYTTE GRÆNSER / MOVING BORDERS
Den internationale kunstnersammenslutning RIIMFAXEPapirværk af Ann-Kerstina Nielsen: fra billedserien "Please enter"


I vor tid sker forandringer meget hurtigt. Vi læser aviser, ser de politiske skred og bliver tvunget ind i forandringer. Først fortsætter vi antagelig alt som sædvanligt, så kommer måske følelsen af frygt og vi vil reagere.


Men vi er mere end tidligere afhængige af hinanden på kryds og tværs.Afstanden mellem vi og de er svundet ind til et OS som vi må acceptere og byde velkommen.Vi ser nødvendigheden af at flytte vore grænser.


Det er kunstens væsen at flytte grænser, at få beskueren til at revurdere sin opfattelse af det sædvanlige. At flytte grænser er evolution. Kunstneren har i sin erkendelse, oplevelse og udtryk bevægelige grænser, grænser der skal nedbrydes for at kunne flyttes.

En grænse i kunsten kan flyttes med temaet, stregen, farven, texturen eller ved at indramme, understrege noget udvalgt. Flytte grænser er ikke kun et tema der henviser til livet i almindelighed, det er kunstens væsen.


De deltagende kunstnere er:
Lotte Agger, Ole Akhøj, Anne Bjørn, Malone Dietrich, Tine Hind, Bärbel Hische, Steen Kjær Jacobsen, Jens Chr. Jensen, Monika Linnert, Ann-Kerstina Nielsen, Karin Ohlsen, Matthias Oppermann, Hans-Jürgen Simon. Gæster: Bolatta Silis-Høegh og Malin Schønbeck


OMVISNING: torsdag d. 31.august kl. 19.00
Omvisning i udstillingen ved Peter Haarby, kunstformidler. Holstebro Kunstmuseum


SE FOTOS (fra fernisering d. 11. august)  >> 

 

Støttet af:
 


Pressemeddelelse   /   Pressefotos