Aktuel udstilling 

UDSTILLING
4. marts - 16. april 2023
HOW DOES IT END?
René Holm    
>>

 

Her bor vi

KUNSTPAKHUSET / Lille Torv 5 (ved stationen) /
7430 Ikast / Tlf. 23 11 10 19 / info@kunstpakhuset.dk

Åbent: torsdag-søndag 12-16 / Entré: gratis

 

aktuel udstilling

 

4. marts - 16. april 2023
How Does It End?

René Holm


I maleriudstillingen “How Does It End?” reflekterer kunstneren René Holm over diskussionen om livets ende. Som en ukendt passage i livet åbner maleren emnet tildet ubesvarede spørgsmål og hengiver os til tanken om, hvad sker og om der sker noget efter livets forladelse af kroppen. Via visuelle skikkelser undersøger RenéHolm, hvad er meningen med livet. Der er efterforsket om udsagnet om livet påvirke rmenneskets handlinger. Nogen af os lever på kanten af livet legende med dettes grænser, mens andre vælger at praktisere ”en fornuftig” livsstil og satser på etlangt liv med reduceret risiko for livets afbrydelse.

Imidlertider der ikke en korrelation mellem lang levetid og livets kvalitet. Kunstneren placerer beskueren i nutiden. Ifølge René Holm, når personen anbringer sig i nutiden,kan man nyde hverdagen og indhente en accept om den ukendte fremtid. Det er enforudsætning for et meningsfuld liv.   

Udstillingen”How Does It End?” indeholder nye malerier, som er skabt i René Holms studioeri både Berlin, Esbjerg og på en fornyelig rejse til Marbella i Spanien. Skikkelser, som er materialiseret i en substans af pigmenter og oliemaling, er anonyme,uden detaljeret ansigtstræk og ofte ekspressivt vendt mod beskueren og placeretimellem vertikale trærytmer, som efterlader indtryk af en hemmelighedsfuld stemning. Malerierne inviterer dermed tilskueren til at besvare retoriske spørgsmål om livets betydning. 


         

Blinded By The Light, lærred/pigment, olie – 2023         The Only Think I Trust, lærred/pigment, olie – 2022