Current EXHIBITION

January 29th - March 20th  2022
"Et usprogligt sted"/ A wordless space
David Ramirez Gomez  >> 
 Read

 

We live here

KUNSTPAKHUSET / Lille Torv 5 / 7430 Ikast / Denmark
Phone: +45 23 11 10 19 / info@kunstpakhuset.dk 

OPENING HOURS: Thursday to Sunday 12-16

 

 

Current ExHIbition 2022

Information only available in Danish at the moment.

29. januar - 20 marts 2022.
ET USPROGLIGT STED
David Ramirez Gomez


Opening // Fernisering: Lørdag d. 29. januar, kl. 13-16.


David Ramirez Gomez' udstilling "Et usprogligt sted" er en kunstnerisk undersøgelse af temaerne savn og migration gennem medierne maleri, video, animation, installation, performance, grafik og keramik.

- "Udstillingen indbyder til diskussion om hvad det vil sige at savne, hvordan og hvorfor vi savner. Mit primære udtryk er mit eget selvportræt, hvorigennem jeg skildrer min egen psykologiske proces og undersøgelse af de følelser, der opstår i forbindelse med min egen forflytning fra en kultur til en anden," forklarer colombianskfødte David Ramirez Gomez.

Hans værker indbyder til refleksion, men også til aktiv deltagelse og ikke mindst giver de tonen an i en diskussion om hvad det vil sige at savne, hvordan og hvorfor vi savner. Udstillingen italesætter den verdensomspændende migrations- og globaliseringsproblematik og er et eksempel på, hvordan man gennem kunstnerisk skabelse kan bearbejde den personlige oplevelse af displacement og undersøger den som en afspejling af det kollektive traume.

 


Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond og Aarhus Kommune